Bij MOOI-MAKERS kun je terecht voor de leukste handgemaakte producten en woonaccessoires van verschillende merken. Spulletjes waar je blij van wordt! De stijl van MOOI-MAKERS kenmerkt zich door frisse en goed op elkaar afgestemde kleuren en materialen. Ik hecht veel waarde aan de originaliteit en kwaliteit van de producten en een goed verhaal achter elk ontwerp. Omdat het assortiment wordt samengesteld door producten van veel verschillende mooi-makers, wisselt het aanbod met regelmaat. Wanneer je je cadeaus bij MOOI-MAKERS bestelt, stimuleer je kleine ondernemers en jong talent om te groeien. Je geeft ze de kans om hun producten verder te ontwikkelen en hun assortiment uit te breiden. Daarvoor zijn niet alleen zij je heel dankbaar maar ik uiteraard ook!

MOOI-MAKERS weet hoe fijn het is om je bestelde product(en) snel in huis te hebben, daarom verzenden wij je bestelling binnen 24 uur na betaling! Alle cadeaus die je bij MOOI-MAKERS bestelt worden leuk ingepakt. Dat gebeurt ook als ze gewoon voor jezelf zijn, iedereen verdient een mooi cadeautje.

Om je bestelling nog persoonlijker te maken is het mogelijk om een persoonlijke boodschap bij je cadeautje te laten bezorgen. Deze tekst wordt handgeschreven op een kaartje en dat maakt het cadeau helemaal compleet! Laat ons je wensen weten bij de bestelnotities.

Liefs,
Karen