Hallo!

Mijn naam is Karen Vreeke, sinds 01.04.2018 heb ik deze mooie webshop van mijn schoonzus Lisanne overgenomen.

Alle aandacht, energie en toewijding die ze er in heeft gestopt wil ik met alle liefde vasthouden en uitbreiden naar nog meer mooi-makers plezier! Met mijn eigen interieur en fotografiestyling bedrijf Smize today is de liefde voor interieur en ander moois alleen maar gegroeid. Een geweldige overgang voor mij om hierbij in een eigen webshop de mooiste cadeautjes en woonaccessoires aan te bieden.

Bij MOOI-MAKERS kun je terecht voor de leukste handgemaakte producten en woonaccessoires van verschillende merken. Spulletjes waar je blij van wordt! De stijl van MOOI-MAKERS kenmerkt zich door frisse en goed op elkaar afgestemde kleuren en materialen. Ik hecht veel waarde aan de originaliteit en kwaliteit van de producten en een goed verhaal achter elk ontwerp. Omdat het assortiment wordt samengesteld door producten van veel verschillende mooi-makers, wisselt het aanbod met regelmaat. Wanneer je je cadeaus bij MOOI-MAKERS bestelt, stimuleer je kleine ondernemers en jong talent om te groeien. Je geeft ze de kans om hun producten verder te ontwikkelen en hun assortiment uit te breiden. Daarvoor zijn niet alleen zij je heel dankbaar maar ik uiteraard ook!

Liefs,
Karen

BewarenBewaren